Skip to main content
Regnskapsbyrå Kongsvinger norsk flaggRegnskapsbyrå Kongsvinger engelsk flagg

Bemanning av sykepleiere

WRK Bemanning har siden 2018 jobbet direkte med å bemanne sykepleiere over hele landet. Vi ser stadig etter personell som kan dekke kort- og langtidssykefravær, akutte behov, ved opprettelse av nye avdelinger, i anbud eller at det søkes etter en spesiell type kompetanse. Her er det med andre ord mange muligheter for deg som ønsker en variert arbeidshverdag, deg som ønsker å prøve ulike type arbeidssteder og deg som ønsker å jobbe ekstra ved siden av annen jobb.

María Torres

Bemanningskonsulent HR Advisor
Se profil

Karen Mathea Odland

HR- og rekrutteringsrådgiver
Se profil

Ser du etter jobb som sykepleier?

Gjennom WRK Nurse kan vi tilby spennende oppdrag for sykepleiere over hele landet. Vi bemanner og rekrutterer sykepleiere til sykehjem, hjemmesykepleie, sykehus, og andre steder hvor det er behov for personell innenfor helse. Når du jobber som sykepleiervikar vil du få muligheten til å prøve ulike arbeidsplassen, slik at du utvikler deg i yrkesrollen

Fordeler

  • Gratis bolig i nærheten av arbeidsplassen
  • Fleksibilitet og frihet
  • Gode lønnsbetingelser
  • God oppfølging
Registrer deg

Er du utdannet sykepleier i et annet land?

For å kunne jobbe som sykepleier i Norge må du ha norsk autorisasjon. Det er Helsedirektoratet som har ansvaret for autorisasjon av helsepersonell. Er du utdannet sykepleier i et annet land og ønsker jobb i Norge, må du derfor søke om autorisasjon hos Helsedirektoratet.

Hvordan søke om autorisasjon?

Karen Mathea Odland

HR- og rekrutteringsrådgiver
Se profil

María Torres

Bemanningskonsulent HR Advisor
Se profil