Regnskapsbyrå Kongsvinger norsk flaggRegnskapsbyrå Kongsvinger engelsk flagg

Hvem er WRK?

Siden 2018 har vi jobbet direkte med sykepleiere for å skaffe arbeid på ulike steder i Norge. Er du på utkikk etter en jobb i nærheten av for eksempel Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø, eller et annet sted i landet?

Kontakt oss for gjerne for å høre hva vi kan tilby

María Torres

Bemanningskonsulent
Se profil

Ser du deg etter en jobb som sykepleier?

Vi har ledige stillinger rundt om i hele Norge. Vi kan tilby arbeidsplasser for sykepleiere på sykehus og i helse- og omsorgstjenester i de ulike kommunene, for eksempel ved sykehjem, eldrehjem, i hjemmetjenesten, bedriftshelsetjenester, innen psykisk helsevern, i skolehelsetjenesten og ved helsestasjoner.

WRKNurse tilbyr deg som sykepleier spennende oppdrag. Du kan jobbe både kortere og lengre perioder for oss, året rundt. Vi er et selskap i vekst, og vi har mange ulike oppdrag rundt om i hele Norge. Å jobbe som sykepleier hos oss gir deg en mulighet til en trygg og fleksibel hverdag. Når du jobber som sykepleiervikar, får du også mulighet til å prøve mange ulike arbeidsplasser, slik at du utvikler deg i yrkesrollen.

Registrere deg

Er du utdannet sykepleier i et annet land?

For å kunne jobbe som sykepleier i Norge må du ha norsk autorisasjon. Det er Helsedirektoratet som har ansvaret for autorisasjon av helsepersonell. Er du utdannet sykepleier i et annet land og ønsker jobb i Norge, må du derfor søke om autorisasjon hos Helsedirektoratet.

Hvordan søke om autorisasjon?

Fordeler

  • Gratis bolig i nærheten av arbeidsplassen
  • Fleksibilitet og frihet
  • Gode lønnsbetingelser
  • God oppfølging

María Torres

Bemanningskonsulent
Se profil